(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl

Over ons

Skin Improve is specialist op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en schoonheidsverzorging. We doen er alles aan u er (nog) jonger, mooier en gezonder uit te laten zien. Om dat te bewerkstelligen werkt Huidinstituut Skin Improve uitsluitend met gerenommeerde merken zoals:

Exclusieve schoonheidsbehandeling door professionals
De huidverzorgende en schoonheidsbehandelingen van onze gediplomeerde professionals worden zorgvuldig op maat samengesteld. Uiteraard afhankelijk van uw wensen en/of de behoeften van uw huid. Met een behandeling van Skin Improve bent u verzekerd van een ontspannende (en doeltreffende!) behandeling. Waar nodig werken wij nauw samen met erkende cosmetische artsen, die lid zijn van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Pure verwennerij voor de huid…

Het gezicht achter Skin Improve

Huidinstituut Skin Improve is opgericht door Judith van Dasler. Met ruim 20 jaar ervaring als huidspecialist, schoonheidsspecialist én kleurenspecialist is zij gepokt en gemazeld op het gebied van schoonheidsverzorging. Met haar uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en zorgvuldig geselecteerde, toonaangevende producten ontvangt u de beste behandeling, voor het beste resultaat.

De schoonheidssalon
In onze sfeervolle salon aan de Zuiderzeestraatweg heerst een aangename, ontspannen sfeer. Aan persoonlijke aandacht zal het u niet ontbreken: al onze behandelingen voeren wij met de grootste zorg uit. Voor een perfect uitgebalanceerde schoonheidsbehandeling en maximaal resultaat.

Op uw lijf geschreven
Van een prachtige manicure, persoonlijk kleuradvies of sun tan tot structurele huidverbetering en het verwijderen van steelwratjes… Huidinstituut Skin Improve heeft alles in huis voor een perfect verzorgde schoonheidsbehandeling. 100% op maat.
Voor jong tot oud, elk huidtype!

… en voor uzelf!

Benieuwd wat onze anti-agingspecialist, pedicure of schoonheidsspecialist voor u kan betekenen? Bel of mail gerust. Of maak direct online uw afspraak!

Zien we u snel?

Huidinstituut Skin Improve. Huidverbetering, anti-aging & schoonheidsverzorging op maat.

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!