(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl
Afspraak maken

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische, pijnloze manier om uw huid te verbeteren, verfrissen én verjongen! Een microdermabrasie behandeling geeft prachtige resultaten, al na de eerste keer!

Wat houdt een microdermabrasie behandeling in?
Tijdens een microdermabrasie behandeling worden – met behulp van zeer fijne kristallen – het bovenste laagje van de opperhuid en dode huidcellen verwijderd. Daardoor verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe, poriën worden minder grof, pigmentvlekken en fijne rimpeltjes vervagen.

De microdermabrasie behandeling start met een vacuümbehandeling. Dit stimuleert de doorbloeding van uw huid en de aanmaak van collageen en elastine. Het is dé ideale voorbereiding op de intensieve, mechanische peeling die daarop volgt. En door het verwijderen van de dode huidcellen, wordt het effect van de werkzame stoffen in de peeling ook nog eens versterkt.

Bij uitstek geschikt voor…
Een microdermabrasiebehandeling is perfect voor het behandelen van de rijpe, onzuivere, verhoornde, grauwe, vermoeide of slecht doorbloede huid. Na de behandeling ziet uw huid er mooier en egaler uit. Ook voelt de huid gladder en zachter aan.

De huidproblemen die we uitstekend met microdermabrasie kunnen behandelen zijn:

 • Huidveroudering
 • Fijne rimpels en lijntjes
 • Onzuivere huid
 • Grove huidstructuur
 • Grove poriën
 • Acne-littekens (niet bij actieve acne)
 • Pigmentvlekken
 • Zonneschade
 • Rokershuid
 • Futloze huid
 • Droge huid

Heeft u een ander huidprobleem? Of twijfelt u of microdermabrasie geschikt voor u is? Neem gerust contact met ons op. Bij Huidinstituut Skin Improve bent u verzekerd van een deskundig, persoonlijk advies.

Versterk het effect van microdermabrasie

Voor een optimaal resultaat combineren wij microdermabrasie vaak met een behandeling met ZO Skin Health. Dat geweldige samenspel zorgt voor een nóg betere verjonging van de huid en is met name geschikt als anti-agingbehandeling of voor de behandeling van hyperpigmentatie, acne en acne-littekens.

Natuurlijk, veilig en effectief!
Deze mechanische diepte-peeling is een intensieve, effectieve oppepper voor uw huid. Vanzelfsprekend werken onze professionals uitsluitend met gecertificeerde microdermabrasie apparatuur, onder uiterst hygiënische omstandigheden. Wilt u snel resultaat? Een mooie, egale, gladde huid met minder rimpels? Dan is deze veilige, natuurlijke huidverbeterende behandelmethode een prachtige behandeling. Met een veelal verbluffend effect!

Huidinstituut Skin Improve. Dé huidprofessionals.

Microdermabrasie


Microdermabrasie behandeling Basis (45 minuten exclusief vacuümbehandeling)

€65

Microdermabrasie behandeling Exclusive (75 minuten inclusief wenkbrauwen modelleren & vacuümbehandeling)

€95

Microdermabrasie behandeling Exclusive Plus (75 minuten inclusief wenkbrauwen modelleren, vacuümbehandeling & gezichtsmassage)

€105

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!