(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl
Afspraak maken

Spray tan

Bent u geen strand- of zonnebankliefhebber? Een spray tan is een verantwoorde manier om uw lichaam binnen no-time van een egale, bruine teint te voorzien. De perfecte, snelle oplossing voor een natuurlijk, streeploos resultaat!

Kies voor een verantwoorde, gezonde bruine teint

Wat is een spray tan?
Vrijwel iedereen weet wel wat een spray tan is. Maar hoe gaat het in z’n werk? En wat zorgt voor het zongebruinde effect? Een spray tan is hét alternatief voor de zonnebank. Door middel van een geavanceerde spuittechniek spuiten we een laagje Sunjunkie DHA-tanning vloeistof op uw huid.

Wat is DHA?
DHA is een natuurlijk ingrediënt, dat in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast. DHA hecht zich aan de eiwitten in de buitenste huidlaag en veroorzaakt een natuurlijke reactie, waardoor de huid bruin kleurt. Al tijdens de behandeling is de bruine teint direct zichtbaar.

Hoe lang blijf ik bruin?
Afhankelijk van uw huidtype en huidverzorging blijft het resultaat ongeveer een week zichtbaar. Herhaalt u de behandeling, dan ontstaat een diepere, bruine kleur. Na 3 dagen is de teint op z’n mooist.

Is spray-tanning voor iedereen geschikt?
Skin Improve werkt uitsluitend met de hoogwaardige spray-tanning producten van Sunjunkie. Voor zover bekend veroorzaakt dit product geen allergische reacties en heeft het geen vervelende bijwerkingen. Heeft u kleine (snij-)wondjes, eczeem of psoriasis? Dan raden wij een spray-tan behandeling – voor de zekerheid – af.

Een spraytan als concealer
Heeft u last van littekens of een huidziekte als vitiligo? Dan kan een spray tan helpen om de zichtbaarheid daarvan te minimaliseren.

Bent u ook enthousiast over deze veilige, natuurlijke bruiningsmethode? Verwen uzelf met een spray tan, maak snel een afspraak.

Een spray tan…
Verzorgt de huid
Beschadigt de huid niet
Is geschikt voor elke huidtype en huidkleur
✓ Geeft binnen 10 minuten een prachtig, natuurlijk resultaat
Zorgt voor een mooie bruine teint, afgestemd op uw wensen
Is de perfecte oplossing voor (onverwachte) feestjes

P.S. Lees onze tips hoe u zich kunt voorbereiden op de spray-tanning sessie. Voor een fantastisch, langdurig & streeploos resultaat!

Look great. Feel greater. Met een spray tan van Skin Improve.

Sunjunkie spray tanning


Spray tan gezicht, decolleté & armen

€15

Spray tan benen

€19

Spray tan bovenlichaam

€20

Spray tan lichaam & gezicht

€30

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!