(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl
Afspraak maken

Visagie

Heeft u trouwplannen? Een fotoshoot? Of gaat u een speciaal avondje uit? Wat de reden ook is, met de juiste visagie haalt u het beste uit uzelf. Voor een oogstrelende, verbluffende (eerste) indruk!

Visagie op maat
Met de juiste make-up versterkt u uw uitstraling. Van een stijlvolle of dramatische look tot een frisse, au naturel make-up… met het professionele make-up advies en make-uptechnieken van Skin Improve gaat u stralend de deur uit!

Wees lief voor uzelf. Laat uw ogen sprankelen.

De perfecte styling
Door onze jarenlange ervaring als visagist en kleurenspecialist, weten we als geen ander welke make-up en make-up kleuren het beste bij u passen. Wilt u weten hoe u uw persoonlijkheid kunt versterken? Uw natuurlijke schoonheid laten stralen, door de juiste kleuren en make-upgebruik? Onze visagist geeft u graag een persoonlijk advies. Voor een vlekkeloos, schitterend resultaat.

UNG Cosmetics
Huidinstituut Skin Improve werkt met de professionele visagieproducten van het Scandinavische make-upmerk UNG.
UNG accentueert de sterke punten in uw gezicht en versterkt u natuurlijk, mooie uitstraling.

Straal. Sprankel. Met Skin Improve!

Visagie Behandelingen


Gelegenheids make-up

Mooi opgemaakt naar een gala of spetterend feest? Onze visagist stemt de make-up geheel af op de gelegenheid, dresscode/kleding, huidskleur én gewenste uitstraling!

€35

Bruidsmake-up (inclusief proefmake-up)

Op uw bruiloft straalt u natuurlijk al van geluk. Wilt u niets aan het toeval overlaten? Er op uw mooist uitzien? Wij verzorgen graag uw bruidsvisagie.

Maak het plaatje compleet met een prachtige manicure, pedicure of een van onze andere ontspannen, doeltreffende schoonheidsbehandelingen.

€85

Make-up workshop

Onze professionele make-up workshop is ontzettend leuk voor een gezellig avondje uit met vriendinnen, of bijvoorbeeld als begin van een vrijgezellenfeest. Tijdens deze interactieve visagie workshop geven wij u uitgebreid tips, adviezen over hoe u het beste
make-up kunt aanbrengen. En welke make-up het beste bij u past.

De perfecte smokey-eyes of eyeliner? Een frisse, mooie gloed op uw gezicht? Onder het genot van een hapje en drankje leren wij u de fijne kneepjes van het vak. En: u gaat prachtig opgemaakt de deur uit! Een make-up workshop staat garant voor een ontspannen, leerzame én… oergezellige avond!

€25 p.p.

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!