(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl

UNG Cosmetics & visagie

Maak kennis met UNG Cosmetics! Accentueer en versterk uw natuurlijke schoonheid met de make-upproducten van UNG. Heteigenzinnige, Nederlandse cosmeticamerk, is zeer geliefd onder professionele visagisten en make-up artists.

Professionele make-up
UNG (spreek uit als ‘oeng’) is Deens voor ‘jong’. Deze professionele make-uplijn van topkwaliteit is dierproefvrij. Wist u dat uw huid, ogen en haarkleur bepalen welke kleuren bij u passen? Aan de hand van een persoonlijke kleurenanalyse, op basis van de seasonal methode, geeft onze kleurenspecialist u graag een make-up en stijladvies op maat. Daarmee stemt u uw make-up en outfit perfect af op uw huid, zodat uw schoonheid (nog) meer tot zijn recht komt!

Ontdek uw persoonlijke kleur en stijl
Een persoonlijke stijl is belangrijker dan het volgen van de modetrends. Het volledige assortiment van UNG make-up, alle oogschaduw, lipstick, foundation, concealers etc. zijn volledig afgestemd op de kleurenanalyse van de seasonal methode.

Looking good, feeling great!

Welk seizoenstype bent u?
Welke lente-, zomer-, herfst- en winterkleuren passen het beste bij u? Welke kleuren laten u strálen? En welke absoluut niet? Bent u een koel of warm type?

The art of colouring
Maak een afspraak met onze kleurenconsulent voor een persoonlijk kleuradvies. Op basis van de kleurenanalyse kiest u voortaan de kleuren die uw persoonlijkheid versterken én leert u meer achter de psychologie van kleurgebruik.
Maak een afspraak voor een kleuranalyse.

Visagie & deelbehandelingen van Skin Improve
Gaat u trouwen? Heeft u een fotoshoot of gaat u voor een ‘glow on the go’ voor een gezellig avondje uit met vriendinnen? Laat u van top tot teen verzorgen door onze professionele visagist. Van een prachtige naturel make-up tot stralende bruidsmake-up en manicure… Álles voor een oogverblindende indruk, die perfect bij u past.
Meer over visagie en deelbehandelingen.

Voel je goed met Skin Improve.

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!