(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl
Afspraak maken

Botox & fillers

Overweegt u een botoxbehandeling? Vanwege een vrijwel permanente frons op uw voorhoofd?
Of om uw rimpels of kraaienpootjes te verzachten? Waar botox en fillers voorheen vooral door modellen en BN’ers werden toegepast, weten steeds meer mensen de weg naar een botoxspecialist te vinden. Het zijn veilige, effectieve cosmetische behandelingen, met een prachtig en duurzaam resultaat.

Na een botoxbehandeling ziet u er frisser, jonger en uitgeruster uit

Lijkt een injectable behandeling u wat? Neem contact met ons op om te kijken welke behandeling het beste bij u past.

Wat is botox?
Een botoxbehandeling helpt rimpels te verzachten, of zelfs te laten verdwijnen. Een botoxbehandeling is veilig, snel en geeft een natuurlijk resultaat. Let wel: het effect is tijdelijk, variërend tussen de 3 en 5 maanden. Het natuurlijke eiwit wordt na verloop van tijd namelijk afgebroken door het lichaam. Een botoxbehandeling heeft – mits goed toegepast door een ervaren, gediplomeerd cosmetisch arts – uitsluitend voordelen.

Verzacht rimpels
Bij een botoxbehandeling wordt – met behulp van een heel dun naaldje – botox ingespoten in de oppervlakkige spiertjes in de huid, die de rimpels of lijntjes veroorzaken. De botox zorgt ervoor dat de samentrekking van deze mimische spiertjes vermindert en de huid zich ontspant. Het laat de rimpels en lijntjes in uw gezicht op een natuurlijke manier vervagen, of zelf verdwijnen! Een botoxbehandeling werkt gezichtsverjongend, maar kan ook uitkomst bieden bij:

  • Overmatig zweten
  • Tandenknarsen
  • Zenuwtrekjes bij het oog
  • Migraine

Fillers voor volumeherstel
Fillers worden gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen. Wilt u vollere lippen? Een jongere uitstraling? Een diepe rimpel op een natuurlijke manier laten opvullen? Wellicht is een fillerbehandeling dan wat voor u. In combinatie met een botoxbehandeling is het de perfecte oplossing voor een gladde, strakke, jonger uitziende huid.

Veilig en verantwoord
Onze behandelingen met injectables worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren en erkende cosmetische artsen, die lid zijn van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Door de lage doseringen zijn er over het algemeen geen complicaties, bijwerkingen en/of allergische reacties. Bent u zwanger of heeft u een zenuwaandoening? Dan raden wij deze behandeling – voor de zekerheid – af. Ook hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar.

Persoonlijk advies & prijzen
Een botox- en/of fillerbehandeling wordt geheel naar wens afgestemd, de prijs verschilt daarom per behandeling. Meer weten over een botoxbehandeling? Of wat fillers voor uw uitstraling kunnen doen? Neem gerust contact met ons op!

Huidinstituut Skin Improve. Wat kunnen wij voor uw huid betekenen?

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!