(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl

Dr. Obagi

Huidveroudering tegengaan? Dr. Obagi helpt!

Dr. Obagi is wereldberoemd op het gebied van huidverzorging. Als gepassioneerd medicus en dermatoloog ontwikkelde hij innovatieve, effectieve oplossingen voor een optimale huidgezondheid. Zijn producten en huidverbeterende behandelingen leveren verbluffende resultaten.

Huidverjonging (anti-aging)
Dr. Zein Obagi’s huidverbeterende en huidverzorgende producten worden uitgebracht onder de naam ZO Skin Health. Zijn producten werken van binnenuit. In tegenstelling tot reguliere huidverzorgingsproducten, verbeteren zijn producten en behandelingen de huid op cellulair niveau.

ZO Skin Health stappenplan
Het zorgvuldig samengestelde ZO Skin Health stappenplan (reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren en beschermen) activeert de huidcellen en beschermt tegen verdere beschadiging. Deze huidverbeterende schoonheidsbehandeling stimuleert huidvernieuwing en hydratatie van binnenuit. Daardoor ziet uw huid er beter, jonger en stralender uit!

Huidverbetering op z’n best

ZO Skin Health producten

Met een hoge concentratie retinol en antioxidanten zijn de intensief werkende producten van Dr. Obagi van absolute topklasse. Hét meest krachtige wapen in de strijd tegen huidveroudering. Voor een jeugdiger, gezonde uitstraling!

ZO Skin Health gezichtsbehandelingen
Wat zijn uw wensen? Kies de ZO Skin Health gezichtsbehandeling van Dr. Obagi die bij u past:

  • Dode huidcellen verwijderen
  • Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en verkleuringen verminderen
  • Een stralende, gelijkmatige teint en textuur
  • Hydrateren, verzachten en kalmeren van de (vermoeide) huid
  • Een jonger uitziende, verbeterde huid
  • Verminderen van acne

Alle gezichtsbehandelingen van Dr. Obagi zijn inclusief gezichtsmassage en het modelleren van uw wenkbrauwen.

Efficiënt en effectief
Elke huid is anders. Met de uitgebalanceerde behandelingen van Dr. Obagi – op basis van uw persoonlijke huidanalyse – geeft u uw huid precíes wat het nodig heeft. Met de effectieve huidverbeteringsproducten van ZO Skin Health kiest u voor het allerbeste: een intensieve, huidverbeterende schoonheidsbehandeling met zichtbaar resultaat!

Voor wie?
De krachtige cosmetische producten van ZO Skin Health en de behandelingen van Dr. Obagi zijn met name bedoeld voor mensen met een relatief goede huid. Wilt u uw huid de best mogelijke verzorging geven? Zonder het gebruik van medische producten? Dan is een ZO Skin Health behandeling ofwel ‘Dr. Obagi behandeling’ perfect voor u!

Persoonlijke huidanalyse
Wilt u ook uw huid verbeteren? Stimuleer, activeer en bescherm uw huid met een behandeling van Dr. Obagi! Op basis van uw persoonlijke huidanalyse stelt u samen met onze gecertificeerde huidspecialist uw persoonlijke behandelplan op maat samen.
Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Skin Improve. Uw Dr. Obagi salon!

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!