(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl

Sunjunkie

Spray tan specialist

Wilt u in 10 minuten een stralende ‘zongebruinde’ huid? Kies dan voor een spray tan behandeling van Sunjunkie! In onze sfeervolle, luxe salon in Hierden voorziet onze spray tanning specialiste u van een prachtige, egale, bruine kleur. Combineer het met een bezoekje aan onze nagelstyliste en/of visagiste en u bent het stralende middelpunt op elk feest!

Waarom een spray tan van Sunjunkie?

✓ Een egale, mooi gebruide huid

✓ Binnen 10 minuten

✓ Natuurlijk, streeploos resultaat

✓ De ideale concealer

✓ Voedt & hydrateert de huid

✓ Gezond alternatief voor de zonnebank

Over Sunjunkie
Sunjunkie is een van de meest invloedrijke en gerespecteerde zonnebrandmerken in Europa. Hun innovatieve producten worden gebruikt in de meest luxe spa’s, schoonheidssalons en wellnesscentra over de hele wereld. Met 100% natuurlijke, actieve ingrediënten zoals aloë vera, vitamine E en DHA helpen de spraytanning producten van Sunjunkie uw huid gezond te houden. Én zorgen voor een natuurlijke, zomerse teint.

Voor wie geschikt
Heeft u een witte huid en wilt u snel, veilig en egaal bruin worden? Zonder UV-stralen? Dan is een spray tan behandeling van Sunjunkie perfect voor u. Heeft u een afspraak gemaakt in onze schoonheidssalon?

Onze tips voor een optimaal resultaat:

  • Scrub uw lichaam een dag voor de behandeling
  • Kom ‘schoon’ (zonder crème, deo, make-up of parfum) naar de afspraak
  • Onthaar uw lichaam uiterlijk een dag van tevoren, niet op de dag zelf
  • Ontdoe u van sieraden
  • Draag ruimvallende, donkere kleding en ondergoed

Heel soms…
… raden wij een spray tan sessie af. Bijvoorbeeld als u wondjes, eczeem of psoriasis heeft.

Voor zover bekend heeft een spray tan van Sunjunkie verder geen nadelige effecten. Maar bent u minder dan 3 maanden zwanger of geeft u borstvoeding? Dan adviseren wij u – voor de zekerheid – om geen sun tan sessie te ondergaan. Ook hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar.

Onze favoriete, allergievrije zelfbruiner
Sunjunkie behoort tot de absolute top van de meest effectieve, gezonde zelfbruiningsproducten ter wereld. De producten van Sunjunkie zijn allergievrij en bevatten geen huidbelastende stoffen zoals alcohol of parabenen.

Natuurlijk bruin zonder zon? Maak vandaag nog een afspraak.

De spray tan specialist van huidinstituut Skin Improve helpt u graag!

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!