(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl

Dermaceutic

Van dermatologen. Voor u!

Heeft u last van fijne rimpels, lijntjes, een doffe en/of droge huid? Neem eens contact op met onze huidspecialist voor een Dermaceutic-peeling. De anti-aging behandeling wordt geheel op uw huidtype en behoefte afgestemd. Lijntjes en rimpels vervagen en de huid voelt direct na de eerste behandeling al zijdezacht aan!

Dermaceutic behandelingen & producten
Het exclusieve merk Dermaceutic is een van de bekendste namen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. De onovertroffen peelings en medische huidproducten zijn ontwikkeld door Franse dermatologen. Door de effectieve, krachtige werking zijn deze producten uitsluitend via cosmetisch artsen en professionele huidtherapeuten verkrijgbaar.

Huidinstituut Skin Improve biedt verschillende Dermaceutic huidbehandelingen en huidproducten, die speciaal aangepast op uw huidtype worden toegepast of verstrekt. De huidverzorgingsproducten en peelings van Dermaceutic zijn bij uitstek geschikt voor de volgende huidaandoeningen:

Huidveroudering
Vanaf ons 30e levensjaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen. Een aantal belangrijke veroorzakers van huidveroudering zijn:

  • Vochtverlies
  • Vermindering van elasticiteit
  • Een steeds dunner wordende opperhuid
  • Het veranderen van de lederhuid
  • Vrije radicalen (door roken, stress en UV-straling)

Hét wondermiddel om rimpels, verslapping en ouderdomsvlekken – zonder cosmetische chirurgie – geheel te laten verdwijnen bestaat (nog) niet. Wat huidinstituut Skin Improve wél voor u kan doen, is het zoveel mogelijk tegengaan van het huidverouderingsproces.

Acne
Dermaceutic heeft verschillende soorten peelings ontwikkeld, waaronder een die gericht is op een vette, acne neigende huid. Na een dermatologische huidreiniging verzorgt u uw huid met de speciaal voor u geselecteerde huidverzorgingsproducten. De actieve, ontstekingsremmende en herstellende formules helpt u snel op weg naar een frisse, gezonde en acne-vrije huid!

Pigmentvlekken
Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of zonbeschadigde huid worden door veel mensen als onprettig en ontsierend ervaren. Wilt u een zichtbaar gezondere, stralendere en egalere huid? Kies dan voor een gerichte Dermaceutic-peeling van huidinstituut Skin Improve. Meer weten? Bel of mail gerust!

Geef uw huid een boost

Wilt u een egalere, gladdere en zijdezachte huid?
Kies voor een van de hoogwaardige huidverzorgings- en huidverbeteringsbehandelingen van Dermaceutic. Want elke huid is uniek. U bent uniek. Maak snel een afspraak met onze huidtherapeut voor een huidanalyse en een persoonlijk stappenplan!

Huidproblemen? Huidinstituut Skin Improve helpt!

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!