(06) 123 741 55 | info@skinimprove.nl

Decléor gezichtsbehandeling

Creëer een innerlijke balans met de ontspannende massages en heerlijke huidverzorgingsproducten van Decléor op basis van etherische oliën.
Voor een stralende, frisse huid en meer energie!

Over Decléor
Het Franse merk Decléor is absolute expert in cosmetische aromatherapie. Ruim 40 jaar wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling heeft geresulteerd in een lijn van ruim 50 hoogwaardige, essentiële oliën. De aromatische rituelen van Decléor zijn op basis van 100% natuurlijke, actieve ingrediënten. Natuurlijke, exclusieve huidverzorging in de zuiverste vorm!

Decléor gezichtsbehandelingen
Elke gelaatsbehandeling van Decléor verbetert zichtbaar de uitstraling van uw huid. Het is een unieke ervaring. Tijdens een deskundige gezichtsmassage van een van onze beautyprofessionals kunt u heerlijk ontspannen. De heerlijk geurende, weldadige oliën verzorgen de huid, zorgen voor ontspanning en verkwikken de zintuigen.

  • Decléor complete
  • Decléor acne control
  • Aromaplastie Jeunesse
  • Aroma Hydra Force

Bekijk alle Decléor gezichtsbehandelingen

Intense verzorging en… pure ontspanning.

Mooi door ontspanning
Een gezonde huid begint van binnenuit. Hoe kunt u uw huid het beste verzorgen? Door de juiste voeding, veel water ‘a positive mind’ én… het vermijden van stress! Stress veroudert, maakt de huid vatbaar voor bacteriën, irritaties en kan huidproblemen zoals rosacea, acne, eczeem etc. verergeren. Geef uw huid de zorg die het verdient. Ontstress uw huid door ontspanning.
En de beste verzorging.

Voor lichaam en geest
De behandelingen van Decléor zijn de ultieme vorm van ontspanning. Deze uitgekiende behandelmethoden op basis van natuurlijke, exclusieve verzorgingsproducten verbeteren de huidconditie, geven de huid een mooie teint en zorgen voor ontspannen gezichtsspieren.
Een absolute wellness-ervaring!

Zin in een Decléor-behandeling?
Ontdek ook de cosmetische aromatherapie en geniet van de ontspannende, weldadige effecten van Decléor. Laat de drukte even voor wat het is en ontspan. Geniet.
Uw huid zal u zichtbaar dankbaar zijn!

Voel u mooi met Decléor.

Haal het beste uit jezelf. Met Skin Improve!